پرستار امروز

بانک و مرجع مقالات فارسی

اثرات اُمگا-3
ساعت ٦:۱٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٢٧ 

پرستار امروز

مقدمه

اُمگا-3 شامل گروهی از اسیدهای چرب ضروری با زنجیره بلند غیر اشباع می باشد و از آن جا که در داخل بدن به میزان ناچیزی تولید می شود لذا ضروری است از طریق رژیم غذایی و    مکمل های حاوی آن تامین شود.

اُمگا-3 اولین بار در سال 1979 کشف گردید و سپس در سال 1982کپسول Maxepa تولید شد که هر کپسول 1000 میلی گرمی حاوی 300 میلی گرم اُمگا-3 طبیعی بود که توسط کمپانیSeven seas  تولید گردید. در سال 2006 نسل جدید آن به نام Forte Maxepa تولید شد که هر کپسول 1100 میلی گرمی، حاوی 640 میلی گرم اُمگا-3 طبیعی بوده که توسط همان کمپانی تولید گردید.

جهت دریافت فایل کامل به صورت PDF بر روی لینک زیر کلیک کنید

http://maxtoopstats.freei.me/uploads/1317024112.pdf




کلمات کلیدی: دانستنیها