پرستار امروز

بانک و مرجع مقالات فارسی

بیماریهای منتقله از راه غذا
ساعت ۱:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٥/٢٢ 

مقدمه

پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرت‌ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل بیماری‌های منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است. بیماری‌های منتقله از غذا بیماری‌هایی هستند که از خوردن و آشامیدن غذا یا نوشیدنی آلوده ناشی می‌شوند. عوامل ایجاد کننده این آلودگی‌ها باکتری‌ها، توکسین‌ها، ویروس‌ها و انگل‌ها می‌باشند.

اقدامات نامناسب برای تهیه و جا به جایی غذا باعث آلودگی، بقاء و رشد باکتری های بیماری‌زا می‌گردد. تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین یکی از اجزاء مهم ارائه خدمات در بیمارستان اطمینان از ایمنی و سالم بودن غذا است.

جهت دریافت فایل کامل به صورت PDF بر روی لینک زیر کلیک کنید

 http://up.iranblog.com/Files4/cc2bd30340e24ad1bf47.pdf